Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
02 oktober 2023

Nationale Vitaliteitsweek

Van 25 t/m 29 september was het de Nationale Vitaliteitsweek. Het doel van deze week was om werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit.

Bij Woonzorg Zieuwent is vitaliteit een kernthema, maar deze week hebben we er extra aandacht aan besteed. Het thema voor dit jaar was 'veerkracht', met bewustwording als basis.

Om al onze medewerkers op een toegankelijke manier bij dit initiatief te betrekken en bewustwording te stimuleren, hebben we een Stappenchallenge georganiseerd. Deze uitdaging duurde vijf dagen, waarbij het doel was om elke dag 10.000 stappen te zetten. Medewerkers die dit doel hebben bereikt, ontvingen een beloning bestaande uit gezonde tussendoortjes en een cadeaubon om hun mentale veerkracht te vergroten.

Het aantal medewerkers dat de challenge succesvol heeft afgerond, kun je zien aan de tasjes die zijn uitgedeeld. Het is duidelijk dat velen enthousiast hebben meegedaan en de uitdaging met succes hebben volbracht, wat aantoont dat dit initiatief de vitaliteit en bewustwording binnen onze organisatie heeft gestimuleerd.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.